06 273 386 86 info@daretodevelop.com Maasboulevard 140, 3011 TX Rotterdam

Babyshower Moment

Babyshower Moment is een webshop die producten verkoopt om een leuke babyshower te organiseren. Er is vanalles en nogwat om de mom to be mee te verrassen. Onze designers ontwierpen de volledige website inclusief webshop. Ze ontwikkelden een volledige huisstijl die de web developers nauwlettend toepasten. Naast de webshop zelf, werden er ook pagina's voorzien met meer informatie, landingspagina's en blogartikelen. 

De website is zo ingericht dat Babyshower Moment snel en eenvoudig extra producten en content kan toevoegen. In het CMS is er plaats voor kortingscodes, winacties en bestellingen. Het voordeel is dat iedereen overweg kan met deze tool. Je ziet de lifetime verkopen, het gemiddelde bestelbedrag en andere nuttige informatie over de verkoop. Dat biedt mogelijkheden om de webshop, prijzen en producten te optimaliseren naargelang het koopgedrag van de consument.  

Bij de start van het project wordt eerst een zogenaamde flowchart gemaakt, zoals hierboven te zien is. Op basis daarvan wordt een functioneel ontwerp gemaakt en daarna zorgen de designers voor een mooie grafische afwerking. De flowchart wordt ook gebruikt om te zorgen dat het hele proces van bestelling en betaling bij een webshop goed in kaart wordt gebracht en er door de ontwikkelaars niets over het hoofd wordt gezien.