06 273 386 86 info@daretodevelop.com Maasboulevard 140, 3011 TX Rotterdam

Website laten maken

Tegenwoordig is een eigen website onmisbaar als je een eigen bedrijf hebt. Bedrijven houden zich het liefst bezig met de eigen core business en hebben geen extra IT’ers of web developers in dienst. Daarom is het handig om een website te laten maken door de specialisten van Dare to Develop. Een website laten maken van A tot Z? Dat kan! Volgend stappenplan geeft onze aanpak weer.

1. Eerste contact

Onze account managers leggen het eerste contact met de klant. Het is noodzakelijk om alle wensen goed in het achterhoofd te houden. De doelgroep, usability en huisstijl zijn elementen die van het begin af aan al een belangrijke rol spelen om een website te laten maken. Eens de offerte is goedgekeurd, briefen wij onze designers en developers. Zij werken samen een idee uit voor een visueel aantrekkelijke en technisch sterke website.

2. Aanleveren materiaal

Een website bestaat uit tekst, maar ook uit heel veel plaatjes. Het is handig om zelf beeldmateriaal aan te leveren, maar ook wij kunnen voor grafische elementen zorgen. Onze designers hebben bovendien voldoende skills om van elke foto een echt kunstwerk te maken. Vooraleer een website tot stand komt, is het belangrijk voldoende content te verzamelen. Heb je een copywriter of iemand met inhouse kennis? Des te beter. Zo niet? Onze tekstschrijvers herwerken of herschrijven de content en optimaliseren die voor zoekmachine optimalisatie of SEO.

3. Webdesign

Een mooi ogende website is het visitekaartje bij uitstek. Sterke kleuren, sprekende afbeeldingen en een passend lettertype doen wonderen. Webdesign is een kunst op zich, maar verandert jaarlijks. Wij houden onze klanten graag op de hoogte van de nieuwste trends en passen die met plezier toe. Een mooi design leidt echter tot meer dan alleen maar een mooi uiterlijk. Onze designers zorgen ervoor dat hun design bijdraagt aan de effectiviteit van jouw website.

4. Proefversie doorsturen

Wanneer het webdesign klaar is, leggen wij het ontwerp voor aan de klant. Met de juiste feedback kunnen onze designers opnieuw aan de slag om aanpassingen door te voeren. Zo heeft elke klant voldoende inbreng om zijn website te laten maken. Dit proces gaat door tot er een finaal akkoord is over de website.

5. Bouwen

In deze fase gaan onze web developers aan de slag met de website. Zij zetten het design om naar eentjes en nulletjes en bouwen de effectieve website. Je kan een website laten maken in Wordpress, HTML of ons eigen CMS, waarin je makkelijk aanpassingen kan doen. Na deze laatste stap leveren we de website op en is er de mogelijkheid om de site te blijven onderhouden.

Sterke en originele websites

Wil je een website laten maken door Dare to Develop? Contacteer ons nu. Wij ontvangen je met plezier en maken graag een offerte voor je aan. Nog niet helemaal overtuigd? Wij hebben met succes resultaten behaald voor meerdere klanten. Bekijk hier ons portfolio.