06 273 386 86 info@daretodevelop.com Maasboulevard 140, 3011 TX Rotterdam

Applicaties

Het mobiel internetgebruik is de laatste jaren enorm gestegen. Toch zijn er heel wat beperkingen voor websites door de fysieke grenzen van het scherm. Webbouwers moeten rekening houden met veschillende platformen, schermafmetingen en resoluties. Onze webdesigners blijven op de hoogte van deze constante evoluties en hebben ervaring met zowel native als webapps.

App maken

Een app is een programma op een smartphone of tablet dat de consument kan downloaden. Afhankelijk van jouw behoefte en die van de consument maken we een keuze tussen een webapp of een native app. Hoe dan ook is het een informatief en interactief programma dat een communicatieve doelstelling invult. Je kan een app gebruiken voor nieuwsitems, klantenbinding, gamification ...

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden wat betreft de mogelijkheden voor applicaties. Dare to Develop denkt samen met jou na over het idee, de structuur en de systematiek van de applicatie. In de testfase stellen we flowcharts en wireframes samen zodat elke klant zicht krijgt over de werking en het design van de app. Na goedkeuring maken we de app en bouwen we hem van kop tot teen.