06 273 386 86 info@daretodevelop.com Maasboulevard 140, 3011 TX Rotterdam

E-mail templates

E-mail marketing is een booming business. Het wordt gezien als dé belangrijkste online marketingtool. Nieuwe ontwikkelingen komen op de proppen, je kan de mails personaliseren en de gegevens eenvoudig analyseren. E-mails zijn inzetbaar om leads te genereren, verkoop binnen te halen of een merk te branden.

Consistente e-mails

Een standaard e-mail template is belangrijk wanneer je als organisatie vaak e-mails verstuurt naar klanten. Het kan namelijk verwarring opleveren wanneer de vormgeving van de mail steeds verandert. Een e-mail moet helemaal in lijn liggen met de huisstijl van een bedrijf. Van afbeelding tot lettertype tot kleur, het plaatje moet kloppen. Op die manier blijf je herkenbaar voor de klant en kan je een top of mind positie bemachtigen.

Dare to Develop ontwerpt voor jou professionele e-mail templates geheel in jouw huisstijl. Ben je naast een consistente template ook op zoek naar een nieuwsbrievensysteem? Via Dare to Mail kan je eenvoudig nieuwsbrieven versturen. Als extraatje kan je via deze tool het klikgedrag van de nieuwslezers achterhalen en andere statistieken opvragen.